Őszinteség? Hülyeség? Nekünk nem fáj!

NYUGI

NYUGI

Búcsú

2020. augusztus 19. - Nyugat Biztonságtechnika

dsc_0594.jpgTudatjuk kedves ügyfeleinkkel, partnereinkkel, hogy szeretett kollégánk, jóbarátunk, Töltl Sándor, a Nyugat Biztonságtechnika Kft. alapító tagja elhunyt. Emlékét szívünkbe zárjuk.

Megállt az idő. A munkaeszközök kicsúsznak a kezünkből és sehogy sem akarnak visszamászni, a papírmunka feltolul… persze erőltetjük a tennivalókat, hiszen várnak az ügyfelek. Menni kell, csinálni -  alázattal, jó minőségben, korrekten, ám mostantól a világ legrendesebb Sanyija nélkül, mert - mi vaaaan?! - a szorgalmas, segítőkész munkatárs, férj, családapa, a mindig kedves barát, haver, akire bármikor számítani lehetett, nem jön többé. Sanyiiiii…!

20200819_144308.jpg

Utolsó üzenetünk neked… nem így gondoltuk!

Ügyfelek, partnerek hitetlenkedve, megrendülten telefonálnak, segítséget ajánlanak. Szemünket törölgetve tesszük a dolgunkat, a gyomortájékról fel-felkúszó valami szinte fojtogat. Gondolataink minduntalan visszatalálnak hozzád, Sanyi, emlegetünk. Még csüggedten, pityeregve, később anekdotázva. Szörnyű, ha idő előtt távozik valaki, esetedben meg egyenesen irtózatos – mint az egyszeri menü irodában rekedt bukéja, hm?  

20200819_144516.jpg

Sorsod beteljesült, és mi idővel beletörődünk. MLV, tudod, majd lesz valahogy. Visszük tovább munkamorálodat, precizitásodat, a szakma szeretetét.  Gesztusaid, mosolyod, humorérzéked, élet- és rendszereteted, a Sanyis apróságok velünk maradnak. Isten veled, barátunk!

20200213_110833.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugatbt.blog.hu/api/trackback/id/tr5316169884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása