Őszinteség? Hülyeség? Nekünk nem fáj!

NYUGI

NYUGI

Sisakot tessék!

2019. január 12. - Nyugat Biztonságtechnika

Ajándékba adjuk, szívesen. Remek jelmezkellék!

Vagy inkább alapdarab – már ha valaki szívesen bújna Pallas Athéné bőrébe az idei farsangon. Tavaly e célból készítettük, erről bővebben itt.

A farsangi szezon - ami  idén január 6-tól március 6-ig tart - kezdetén lefogadjuk, hogy sokuknak nincs még ötlete a jelmezre vonatkozóan; a sisak szerintünk jó kiindulási alap lehet. Igaz, lándzsát és pajzsot még eszkábálni kell hozzá, de tapasztalatból mondjuk, hogy azokat sokkal könnyebb elkészíteni, mint a fejfedőt, a ruháé meg egy sima lepedővel egyenesen gyerekjáték.

Hát tessék, vegye, vigye! A sisak a Nyugat Biztonságtechnika Kft. telephelyén (Ady Endre út 153., tel.: 30/ 257 2733) átvehető.

Hogyha nem kell senkinek, nem az ördög veszi meg, hanem sajnos kukába kerül, de szigorúan a műanyaggyűjtőbe, mi ugyanis nagy gondot fordítunk a hulladék szétválogatására, a szelektív gyűjtésre. Hamarosan meg is mutatjuk, miként tesszük ezt. Addig is: NYUGI!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugatbt.blog.hu/api/trackback/id/tr8214556678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása