Őszinteség? Hülyeség? Nekünk nem fáj!

NYUGI

NYUGI

Kiküldetés

2020. november 19. - Nyugat Biztonságtechnika

20181218_133910.jpg

A más néven ’vidék-kör’-t a címbeli kifejezéssel aposztrofálni nekünk bőven belefér.

A pontosság kedvéért mi küldjük ki, azaz el- magunkat időről-időre nem melegebb éghajlatra, hanem vidéki ügyfeleinkhez, hogy javarészt soproni feladataink mellett a többi helyszínen is elvégezzük a munkát; nemrég Győrbe vitt utunk.

A tűzjelző berendezések és füstelvezető rendszerek karbantartása nem csupán a tevékenység műszaki részét jelenti számunkra: a személyes találkozások, beszélgetések partnereinkkel ugyanolyan fontosak; a robot üzemmód nekünk nem megy. Igaz, most a kovid járvány miatt kényszerűen kontaktszegényebbek napjaink: minimálisra csökkentettük a találkozások számát, emellett egyre több ismerősünk fertőződött meg a vírussal. Míg a távolságtartás vagy az állandó kézmosás észrevétlenül simul napi rutinunkba, addig  a maszkviselés - lévén, hogy pápaszemesek vagyunk - folytonos kihívás elé állít bennünket.

20201117_162739.jpgSzemüvegesnek lenni (nem mindig) jó.

Elmondhatjuk, hogy mostanában mellénk szegődött a szerencse ”kiküldetéseink” alkalmával: meseszép időjárással, finom napsütéssel ajándékozott meg bennünket. Mi pedig a kis dolgoknak is örülünk, bár a verőfényes napsütés novemberben nem is kis dolog.

Mivel ezidőtájt csak elvitelre kapható meleg étel, a jó időt kihasználva sokan a tereken, padokon költik el ebédjüket. Mi a jó öreg Caddy fedezékébe vonultunk vissza.

20201117_130426.jpgEbéd a Caddyben – szükség törvényt bont

A „kiküldetés” nálunk szigorúan szabadidős, avagy csapatépítő tevékenységgel zárul, eleve így tervezzük meg a napot.

A kötelező egészségügyi séta alkalmával számos felfedezést tesz az ember. Advent közeledtén például jól megfigyelhető, hogy környezetünkben miként tör utat magának a giccs.

20201117_163916.jpg

Ezek pedig már október óta szolgálják lelki üdvösségünket – Sopronban:

 És a csimborasszó:

Csak NYUGI!

2020. november 19.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugatbt.blog.hu/api/trackback/id/tr4216291258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása