Őszinteség? Hülyeség? Nekünk nem fáj!

NYUGI

NYUGI

Blogoljunk!

2018. augusztus 09. - Nyugat Biztonságtechnika

Egyre népszerűbb a blogolás a neten… mi is beálltuk a sorba.

pcdv0049.JPG

Amelyik cég nem blogol, az „steril”, „arctalan”, idegen… olyan, mintha nem is létezne. Ezt egy konferencián hallottuk. Ebben lehet vala­mi, mert a mi cégünk, a Nyugat-Biztonságtechnika Kft. már 15 éve kőke­ményen tolja Sopron­ban, ám meglévő, hűséges ügyfelein­ken kívül ezt a kutya se tudja. És ha már a 21. század legmodernebb eszközeivel, naprakész tudással dolgo­zunk, virtuális téren sem akarunk lemaradni. Mivel tehát a jelenlét fontos, eljött a szemléletváltás ideje, a Nyugat is beállt a sorba: teccünk blogolni, hátha ebből lesz a csoda.

Néhány eddig megjelentetett sztorink, valamint bennük kifejezésre juttatott vélekedéseink / gondolataink / meglátásaink közzététele nyomán arra jutottunk, hogy szakmai vagy cseppet sem szakmai témákat posz­­­tolni remek dolog, annál is inkább, mert ezzel nemcsak közlésvágyunkat, de infor­má­ció-éhségünket is csillapíthatjuk. Ha pedig nem restellünk gyakran posztolni, akkor meglehet, hogy idővel saját olvasótáborunk verbuválódik, akikkel nemcsak meg­oszt­hatjuk szeretett szakmánk csínját-bínját, és a világ dolgait, de tanulhatunk is egymástól. A dolog tesztelés alatt.

Ki hinné, hogy cégünknek már 15 éves múltja van! Vagyon­- és tűzvédelmi, füstelvezető, megfigyelő, informatikai és kapu­telefon rend­szerek kiépítésével, üzemel­tetésével foglalkozunk; mint­egy 400 partnerünk, közületek és magánszemélyek igényeit szol­gál­­­juk ki

Ez itt a régi, első logónk:

20180809_094445.jpg

Ez pedig a vadiúj:

(Bármennyire büszkék voltunk ugyanis a saját kezűleg megtervezett logónkra, mára eljárt felette az idő.  A mostanit már profikra bíztuk.)

nyugat_biztonsagtechnika_darabolt_logo_4.jpg

Szóval, ha ezt a logót látod, gondolj ránk. Segítünk, mire gondolj:

Vállalkozásunk első 15 évében számtalan riasztó, tűzjelző és kamerás megfigyelő rendszer tervezésével, kivitelezésével bizonyítottuk rátermettségünket, szakmai felkészültségünket. Tudásunkat a szakmai képzéseken való részvéte­lünk teszi naprakésszé. Szeretjük munkánkat, hiszen tevékenységünk szerteágazó, érdekes és sokszínű. Igyekszünk megbízha­tóan, precízen végezni feladatainkat, emellett némi humort csempészni a mindennapokba.

(Akkor még gyerekcipőben járt a digitális fényképezés...)

Hisszük, hogy a blog összeköt. A hétköznapok malterja.

Hurrá, blogolunk! Tehát vagyunk!

 

Csak NYUGI!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugatbt.blog.hu/api/trackback/id/tr714171771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása