Őszinteség? Hülyeség? Nekünk nem fáj!

NYUGI

NYUGI

Vizsga

2020. január 17. - Nyugat Biztonságtechnika

20200117_203258_1.jpg

Sikeres tűzvédelmi szakvizsgát tettünk - ismét.

A dolog nem különös, hanem szükségszerű: a beépített tűzjelző, illetve tűzoltó berendezések kivitelezését, karbantartását, javítását, telepítését, felülvizsgálatát végző, egyszóval biztonságtechnikai szakemberek számára BM rendelet alapján, kötelezően előírt szakmai vizsga ugyanis ötévente újítandó. Nincs apelláta, de nem is bánjuk.

20200115_111129.jpg

Mondhatnánk, hogy minek, jöhetnénk a kifogásokkal, hogy mért’ felesleges a dolog: idő, energia- és pénzrabló stb…, ám ha volna értelme, akkor sem tennénk. Ha valamire nem sajnáljuk a korán kelést, a fővárosba kétszer oda-vissza mintegy ezer kilométer autózást, a rászánt két napot, a részvételi- és a vizsgadíjat, az tudásunk frissítése. Számunkra fontos, meg kenyérkérdés is, hogy szakmánkban felkészültek, naprakészek legyünk. Nem akarjuk idő előtt lehúzni a rolót, szeretjük, amit csinálunk és persze ügyfeleinket is; ezért alapítottuk a céget. Részünkről tehát még sokáig zötykölődhet a szekér.

20200115_133842.jpg

Egy képzésnek, továbbképzésnek mindig van hozadéka – a sikeres vizsgán túl. A környezetváltozás, kiszakadni a napi rutinból, szakmabeliekkel találkozni, érdekes vagy épp’ uncsi előadásokon értesülni a munkánkat érintő új rendelkezésekről, jogszabályi változásokról és egyebekről, összességében jó dolog.

20200116_103552.jpg

A Nyugat Biztonságtechnika Kft. teszi a dolgát, a jövőben is számíthatnak ránk. Ne feledjék: biztonság mindenekelőtt ééééés… NYUGI!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugatbt.blog.hu/api/trackback/id/tr4015414358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása